logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Active HA

  Timpul nu acorda regim preferential.
  Incetul cu incetul, corpul isi pierde din mobilitate, muschii obosesc.
  🔸 Imagineaza-ti 230 de articulatii care intra in actiune pentru miscarile pe care le facem in viata de zi cu zi.
  🔸 Imagineaza-ti ca exista „cineva” care raspunde de buna lor functionare.

  Organismul este un producator spontan al proteinei care are ca sarcina tocmai lubrifierea acestor articulatii: acidul hialuronic, numit HA. Cu varsta, insa, productia de acid hialuronic scade dramatic, iar articulatiile raman fara „combustibil”.
  Iar pielea va capătă un aspect aspru și uscat.

  In Forever suntem norocosi sa avem la dispozitie un supliment alimentar care combina acidul hialuronic, uleiul de ghimbir si pudra de sofran intr-o formula cu multiple beneficii.

  Forever Active HA da un nou inteles ideii de tinerete, ideii de sanatate, ideii de longevitate.

  Forever Active HA este o formulă unică ce furnizează acid hialuronic cu masă moleculară mică, cu proprietăţi hidratante şi lubrifiante, plus ulei de ghimbir şi şofran. Datorită acestei formule, Forever Active HA este unul dintre cele mai performante suplimente nutritive de pe piaţă, destinat lubrifierii articulaţiilor şi hidratării pielii.

  Acidul hialuronic (AH) este o proteină specifică pe care organismul uman o produce pentru a lubrifia şi proteja articulaţiile şi muşchii, dar şi pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanată. Pe măsura trecerii anilor, organismul uman produce din ce în ce mai puţin AH.
  Din acest motiv, odată cu înaintarea în vârstă, articulaţiile nu vor mai beneficia de lubrifierea necesară, iar pielea va căpăta un aspect aspru şi uscat.

  Până de curând, AH trebuia administrat injectabil, deoarece în stare naturală nu se absoarbe pe cale digestivă. În prezent, graţie tehnologiei Injuv®, AH devine posibil de administrat pe cale orală.

  Pe de altă parte, pentru buna funcţionare a articulaţiilor, chinezii folosesc de secole ghimbirul şi şofranul. Am combinat experiența medicinei tradiționale chineze cu cele mai noi descoperiri ale științei și am creat astfel acest produs unic pe piața.

  Acidul hialuronic cu masă moleculară mică, uleiul de ghimbir şi şofranul prezente în Forever Active HA vor face ca articulaţiile dvs. să funcţioneze „ca unse”!

  Forever Active HA beneficii

  🔸 Lubrifiaza articulatiile
  🔸 Hidrateaza pielea
  🔸 Formula unica are la baza acid hialuronic cu masa moleculara mica
  🔸 Contine ghimbir si sofran, benefice pentru functionarea normala a articulatiilor

  Ingrediente

  Ulei din seminţe de soia, agent gelatinizant (gelatină), agent de umezire (glicerină), Complex Injuv® cu acid hialuronic, Curcuma longa (Şofran de India, rădăcină), Zingiber officinale (ulei de Ghimbir, rădăcină), stabilizator (ceară galbenă de albine), agent de incarcare (maltodextrină), apă distilată, oxid de zinc, emulsifiant (lecitină). Conţine soia.

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care conține 60 capsule gelatinoase

  Administrare

  2 capsule gelatinoase pe zi.

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Active HA

  Cod: #264

  Forever Active HA
  Doreşti informaţii suplimentare?