logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Dietă de slăbit rapid, eficient și sănătos

  Dieta de slabire

  Dietă de slăbit rapid, eficient și sănătos

  După ce ai urmat cura de detoxifiere cu Clean 9 și ai descoperit că te simți cu mult mai bine, după ce unele obiceiuri sănătoase au început să se formeze, venim cu o nouă provocare: FIT 15 – o dietă avansată pentru controlul greutății.

  2017 este anul FIT în Forever România, iar noi te provocăm să pariezi pe tine însuți. Să-ți demonstrezi ție si celor din jur că FIT este stilul de viață pe care toată lumea și-l dorește.

  Oricine are kilograme în plus și ar vrea să slăbească, își dorește ca acest lucru să se întâmple cât mai repede. Cele mai multe studii au arătat însă faptul că cei care slăbesc maxim 1 kilogram pe săptămâna reușesc să se mențină slabi și după dietă. Iar slăbitul sănătos nu înseamnă numai o dietă, ci înseamnă și introducerea unui program și a unor reguli de dietă sănătoasă în viața ta.
 Pentru a slăbi, trebuie să arzi mai multe calori decât mănânci.

  Poate sunt mulți dintre cei care citesc acest articol care vor spune ”eu nu sunt gras, nu am nevoie de cură de slăbire”. Posibil să fie așa – nu sunteți gras – dar cât sport ați făcut în ultimul timp? Cât timp irosiți în fața televizorului, pe internet sau în mașină? Să fim sinceri cu noi: suntem la fel de rapizi și de vioi ca odinioară, mai suntem în stare de a mergem la piață fără mașină și de a duce sacoșe? Astfel că nu vom vorbi doar despre cură de slăbire ci despre un mod de a ne recâștiga viața, vigoarea… despre faptul de a fi FIT.

  dietă ca stil de viață

  Dar mă adresez și celorlalți, celor care fac sport, care merg pe jos sau cu bicicleta, celor care sunt dedicați corpului lor și care fac ceva pentru ca acesta să rămână sănătos.

  Să fi FIT înseamnă multe. Înseamnă să te iubești pe tine, să vrei să fi sănătos și plin de vigoare, dar și să-i iubești pe cei din jurul tău. Gândește-te că prin faptul că nu ai grijă de tine și de sănătatea ta, pe cei dragi nu-i ajuți cu nimic, și nici o dovadă de iubire nu prea este.  Chiar și pentru colegi vei fi un exemplu în momentul în care vor vedea ce bine arăți și ce plin de viață ești.

  F15 este un program avansat pentru controlul greutăţii, conceput special pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus, să fortifice masă musculară şi să-şi ducă aventura F.I.T. la următorul nivel. Aşa cum arată şi numele, F15 este un program de 15 zile. Acesta te învaţă cum să-ţi simplifici dieta, să alegi alimente sănătoase şi să înţelegi de ce somnul este atât de important în programul de control al greutăţii. În plus, îţi oferă reţete noi pentru toate mesele zilei.

  În grupul de discuții “FIT by Forever” pe Facebook puteți afla rezultate și experiențe ale unora dintre cei care au folosit deja FIT. Dacă aveți întrebări sau doriți lămuriri, membrii grupului ajută cu drag.

  Pornind de la cele învățate anterior – dar cu un plus de rezistență – exercițiile FIT urmăresc dezvoltarea unei musculaturi suple. Acestea introduc, de asemenea, intervalele cardio de intensitate ridicată, pentru arderea rapidă a caloriilor.

  Conținut

  Produsele care fac parte din programul FIT ne sunt cunoscute din programul CLEAN 9, doar cantitățile diferă. La acestea se adaugă programul de sport și încrederea pe care am câștigat-o cu ajutorul lui Clean 9.

  FIT 15 vanilie

  F15 vine în întâmpinarea dorințelor tale cu șase programe diferite, pe care să le urmezi în funcție de condiția fizică și nevoile tale. Ele sunt concepute în așa fel încât să evoluezi de la Începător la Avansat.

  Dacă ești la începutul acestei călătorii, atât în ceea ce privește alimentația, când și condiția fizică, optează pentru F 15 Începător.

  Dacă te numeri printre persoanele active, cu o dietă sănătoasă, F15 Intermediar este potrivit pentru tine.

  Sportul și mâncarea sănătoasă sunt obiceiuri constante pentru tine, dar cauți noi provocări? Alege F15 Avansat.

  Folosind acest program si respectandu-l, vom remarca o creștere a încrederii ca urmare a scăderii dimensiunilor noastre, iar respirația nu ne va mai fi asemenea unui tren care trage dupa el zeci de vagoane.

  Eu am urmat acest program și am avut și am în continuare rezultate uimitoare. Astăzi sunt pe drum spre partenerii mei de afacere pentru a le divulga din secretele mele; mâine, zi de conferință și seminarii; poimâine, zbor spre Londra să-mi îmbrățișez nepoții. Oboseală? Sigur… este omenesc. Dar ce dulce este când văd câte am realizat peste zi. Iar cu ajutorul FIT, a doua zi nici urmă de oboseală. Doar o dorință arzătoare de a mă ”obosi” din nou pentru familia mea, pentru minunata mea echipă și pentru toți oamenii pe care-i pot ajuta FOREVER.

  Ești edificat(ă) asupra beneficiilor aduse de F15?
  Dorești și tu asemenea rezultate?
  Acționează! Acum este momentul perfect.

  Comandă combinația de arome preferată

  (vei fi direcționat(ă) spre site-ul oficial Forever Livivng România)

  Dacă dorești să profiți și mai mult, poți beneficia de 5% la toate produsele dacă ești membru FLP. Înscrierea se face online pe site-ul oficial foreverliving.ro, pe baza unui link de afiliere și nu implică nici o altă obligație din partea ta. Vezi avantajele afilierii.

  Te invit să accesezi link-ul meu de înscriere .

  Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, am pregătirea și disponibilitatea de a-ți fi alături pentru a obține rezultatele dorite și consiliere pe termen lung în privința îmbunătățirii stilului de viață, așa cum îți dorești.

  ✅ Reducere de 5% încă de la prima achiziție
  ✅ Efect pe o durată de cel puțin 6 luni
  ✅ Consiliere gratuită
  ✅ Broșură de suport
  ✅ Adăugarea într-un grup Facebook de susținere pe această temă
  Rețete delicioase

  Solicită link-ul pentru înscriere

  sau prin SMS / WhatsApp-Logo WhatsApp / telefonic ( 0743 085 115 )

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment