logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Newsletter

  Aloe Ever-Shield

  Nu conţine săruri de aluminiu

  Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi proaspăt precum la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei. Datorită conținutului ridicat de aloe poate fi aplicat după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime. Produsul se aplică uşor şi nu pătează îmbrăcămintea.

  Realizat pe baza unei formule ce nu conține sărurile de aluminiu nocive existente în alte produse similare de pe piață, acest deodorant se aplică extrem de ușor. Să fii protejat pe durata întregii zile îți dă liniștea să te ocupi de treburile importante pentru tine. Aloe Ever-Shield are un parfum proaspăt, discret.

  Formula sa delicată, pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, nu conţine nici una dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare existente pe piaţă.

  Ingrediente

  Propilenglicol, apă demineralizată, stearat de sodiu, Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), parfum, triclosan.

  Ambalaj / Conţinut

  Masă netă: 92,1 g

  Administrare

  A se folosi zilnic, în regiunea axilară prealabil curăţată, pentru a menţine senzaţia de proaspăt şi curat.

  Aloe Ever-Shield

  38,91 lei

  Cod: #067

  Forever Personal Care
  Forever Personal Care
  Avocado Face & Body Soap
  Doreşti informaţii suplimentare?