logo forever for life
Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

sau

Follow & share

Newsletter

Forever Lycium Plus

Antioxidant puternic

Fruct chinezesc utilizat de secole, lycium-ul favorizează menţinerea sănătăţii tenului, a vitalităţii şi acuităţii vizuale. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursă de antioxidanţi, bioflavonoide şi alţi fitonutrienţi cu efecte benefice.

Bogat în aminoacizi (componente ale proteinelor) şi vitamine, lycium-ul este cunoscut în China ca un „tonic yin” cu multiple utilizări în medicina tradiţională.

Rădăcina de lemn-dulce, al doilea ingredient al produsului, este cea mai folosită plantă din medicina tradiţională chineză, având peste 150 de compuşi cu efecte benefice. Este cel mai frecvent utilizată ca adjuvant, principala sa calitate fiind aceea de a potenţa efectele benefice ale altor plante medicinale. Drept urmare,  rădăcina de lemn-dulce devine asociatul ideal pentru lycium.

Extractul flavonoidic din lemn-dulce este un concentrat ce se obţine din rădăcina plantei, printr-un procedeu care înlătură cea mai mare parte de glicirizină, substanţă foarte dulce care poate produce efecte secundare nedorite.

Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemn-dulce se numără printre cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi.

Ingrediente

Extract de lycium, extract flavonoidic din lemn-dulce

ALTE INGREDIENTE: extract hidroalcoolic din fructe de Goji (Lycium barbarum), celuloză microcristalină şi celuloză (agenți de îngroşare), extract apos din rădăcini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), carboximetilceluloză de sodiu reticulată (agent de încărcare), acid stearic (agent de glazurare), stearat de magneziu (stabilizator), peliculă de acoperire (dextrină, dextroză, trigliceride cu catenă medie, citrat de sodiu), dioxid de siliciu (antiaglomerant).

Ambalaj / Conţinut

Flacon care contine 100 de tablete

Administrare

1 tabletă de 3 ori pe zi.

Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

Forever Lycium Plus
Cod: #072
Doreşti informaţii suplimentare?