logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Forever Freedom

  În Forever Freedom se combină gelul stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală, și substanţe necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor.

  Formulă unică, disponibilă într-o băutură pe bază de aloe.

  Forever Freedom beneficii

  ● Asigură un mijloc practic şi nutritiv de apărare faţă de simptomele uzurii articulaţiilor.

  ● Menține mobilitatea și buna funcționare a articulațiilor datorită gelului de aloe vera îmbogățit cu cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală care au acest rol.

  ● Menține integritatea țesuturilor conjunctive și buna funcționare a articulațiilor datorită vitaminei C din sucul proaspat de portocale și MSM adăugate. Metil-sulfonil-metanul fiind o sursă primară de sulf biodisponibil atât de necesară organismului pentru menținerea intactă a cartilajelor. De asemenea reduce procesele inflamatorii din organism.

  Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de şocuri” ale organismului. De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia.

  Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulaţiilor.

  Această combinație unică din Forever Freedom gel reprezintă prima linie de apărare împotriva deteriorării articulațiilor.

  Forever Freedom ingrediente

  Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aromă), fructoză, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, aromă naturală de portocale, metil sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu  (pentru menţinerea aromei), tocoferol (antioxidant natural). Conţine urme de crustacee (crevete, crab, homar).

  Ambalaj / Conţinut

  Flacon care conține 1 litru

  Administrare

  120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzual recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.

  A se agita înainte de folosire.

  A se păstra la frigider după desigilare.

  Se vor consuma 60 – 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

  Forever Freedom păreri

  Produsele din această categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecțiuni sau grupe de afecțiuni, de aceea nu fac subiectul evaluărilor FDA.
  Pentru orice problemă de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

  Forever Freedom

  Cod: #196

  Forever Freedom
  Freedom 2 Go
  Forever Pomesteen Power
  Doreşti informaţii suplimentare?