logo

forever for life

Contact
Str. Constantin Roman Vivu nr. 84
420024 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Telefon: +4 0 743 085 115
E-Mail: mp@foreverforlife.ro

WhatsApp-Logo WhatsApp

sau

  Follow & share

  Apa

  prima etapa

  apa si “colăceii” din jurul taliei

  Apa

  Vara a început, și odată cu ea sezonul vacanțelor, a ieșirilor în parc sau la picnic. Vrem să arătăm impecabil iar “colăceii” de pe abdomen ne impiedică.
  Încep acest mic serial venind în ajutorul celor care doresc să scape de „colăceii” din jurul taliei. Ofer tuturor celor care sunt dispuși să citească aceste informații pe baza experienței mele și a celor câtorva mii de persoane pe care le-am consiliat în acest sens.
  Sunt 3 etape, pe care dacă le urmarești și le respecți te vor ajuta să îți remodelezi talia. Valabil pentru femei și bărbați în egală măsură.

  O primă etapă foarte importantă ca să pierzi “colăceii” din jurul taliei este consumul de apă

  Apa reprezintă unul dintre cei mai importanți constituienți ai organismului uman. Fără apă existența omului nu ar fi posibilă. Aproximativ doua treimi din greutatea corpului este reprezentată de apă. Fără aceasta, supraviețuirea este posibilă numai câteva zile.
  Apa reprezintă mediul în care se desfășoară toate procesele metabolice ale organismului. Așa cum o mașină nu poate funcționa fără combustibil, nici corpul uman nu poate menționa fără apă. De fapt, funcționare tuturor celulelor și organelor depinde de apă, ale cărei roluri în organism sunt multiple.

  apa-de-izvor

  Acuma că am lămurit de ce trebuie să bei apa trebuie să vedem care apă este mai buna. Se știe că cea mai bună apă este apa de izvor și cum nu toată lumea dispune de un izvor, ne rezumăm la ce avem. Apa îmbuteliată plată sau de la robinet. Aceasta apă o putem îmbunătății dându-i viață. Apa vie este apa în care ați introdus elemente vii sau proaspete (fructe, legume sau unele frunze proaspete de mentă, busuioc sau lavandă) care conțin substante nutritive și facilitează asimilarea apei în fiecare celulă din corp.
  Consumând APA VIE vei activa metabolismul, pentru a avea o digestie bună, pentru a circula fluidele în corp și a nu produce blocaje.

  Din punctul meu de vedere cea mai bună opțiune este apa în care am adăugat suc natural și proaspăt de aloe vera, și nu din orice sursa ci din cea mai bună sursă, respectiv de la liderul mondial în producția, ambalarea și distribuirea de aloe vera.
  Sunt 4 variante de băuturi cu aloe vera, fiecare dintre ele conține aloe vera gel 100% stabilizat în concentrație de peste 88% gel proaspat, identic cu sucul extras din planta și un adaus de fructe pentru aroma și efect antioxidant.
  1. ALOE VERA GEL, pentru o digestie mai bună și un metabolism mai accelerat.
  2. FOREVER ALOE BERRY NECTAR, pentru un sistem imunitar mai bun
  3. FOREVER ALOE PEACHES, varianta în care gustul amar de aloe vera a fost corectat cu suc de piersici.
  4. FOREVER FREEDOM, pentru libertatea articulațiilor și o mai bună mobilitate.

  gel Aloe vera

  Deoarece o persoană care dorește să fie sănătoasă pe termen lung va trebui să înceapă să bea suficientă apă (0,033 l/kg corp) cel mai simplu este sa aveți o unitate de măsura, un flacon de sticlă de 500 ml care să vă însoțească pe parcursul zilei și în acest fel veți avea la dispoziție permanent sursa de apă necesară. Nu știu de la ce consum de apă zilnic porniți dvs dar baza pentru un adult este de minim 2 litrii de apă. Dacă în flaconul de 500 ml veți adăuga 30 ml suc de aloe, cel preferat sau din fiecare prin rotație, veți avea asigurată pe tot parcursul zilei cantitatea suficientă de apă, vie, nutritivă și care vă va înviora. În acest fel veți spune adio constipație, migrenelor, stării de oboseală sau lipsei de concentrare.

  Acuma după ce ați aflat primul pas în vederea dispariție colăceilor din jurul taliei, puneți-l în aplicare iar eu vă voi spune și următorii pași în episodul următor.

  Alte informații suplimentare puteți afla de la următoarele linkuri:

  Aloe vera – un miracol al naturii
  Știați ca …?
  ALOE VERA GEL
  FOREVER ALOE BERRY NECTAR
  FOREVER ALOE PEACHES
  FOREVER FREEDOM

  Contactează-mă online, prin SMS, WhatsApp sau telefonic ( 0743 085 115 ).

  0 Comments
  Share Post
  No Comments

  Post a Comment